DKK 1.521,25 (DKK 1.509,38 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Kursus - Bindingsværkshåndværker 6

07.11.2019 kl. 09:00 Hotel Randers, Randers C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 1.521,25 (DKK 1.509,38 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Bindingsværkhåndværker - tømrer, murer, maler En dag om bevaring, materialer, bæredygtighed, skader, restaurering og energioptimering

KURSUSDAG 6 :  Torsdag den 07 november 2019 i Randers

Bindingsværkhåndværker - tømrer, murer, maler
En dag om bevaring, materialer, bæredygtighed, skader, restaurering og energioptimering

Baggrund
Arbejdet på bindingsværksbygninger stiller særlige krav til både de husejere, rådgivere, byggesagsbehandlere og håndværkere, der arbejder med dem. Da rådgivning til husejerne i forbindelse med mange mindre byggeopgaver ofte gives af enten håndværkere eller byggemarkeder, er der behov for, at disse faggrupper tilegner sig en tværfaglig, grundlæggende viden om både bygningstypen, traditionelle byggematerialer og håndværksmetoder.
Mindre opgaver kan måske klares af en bindingsværkshåndværker, der kan have baggrund som tømrer eller murer, og som også har sat sig grundigt ind i de krav, der stilles til andre implicerede håndværksfag. Er man ikke selv håndværker, så er det altid en god start at have sat sig ind i teorien, før man træffer aftaler med sine håndværkere.

På kursusdagen NFB6  torsdag den 6. november er temaet købstadsbindingsværk, istandsættelse af bindingsværk og bindingsværkshåndværker - hvad kan sådan en?

Formål
Det overordnede formål med Netværk for Bindingsværk er at udveksle erfaringer og formidle ny forskningsbaseret viden om træhuse og bindingsværk
Se det uddybende kursusprogram HER

Bindingsværkshåndværker
Netværk for Bindingsværk afholder 6 kursusdage om istandsættelse af bindingsværksbygninger fordelt over tre år. De  første kursusdage blev afholdt i 2017,  2018 og foråret 2019. Denne sidste kursusdage afholdes i Randers i efteråret 2019.til brug for håndværkere, husejere og i kommunerne. Formålet med kursusdagene er at mindske risikoen for skader på bindingsværksbygninger, der typisk opstår på grund af anvendelsen af forkerte materialer og metoder. Et tæt samarbejde med og imellem håndværkerne, og kendskab til de forskellige faggruppers arbejder, kan være med til at mindske denne risiko.

Målgruppe
Netværk for Bindingsværks kurser i istandsættelse og energioptimering af bindingsværksbygninger, er især målrettet håndværkere som f.eks. tømrer, murer og maler, men ejere af bindingsværkshuse, kommunale byggesagsbehandlere, ansatte i byggevaremarkeder eller andre interesserede medlemmer af By og Land, er også velkomne på kursusdagene.

Udbytte
Der kan udstedes kursusbevis til medvirkende håndværkere, og de bliver tilbudt at lade sig opføre i netværkets håndværkeroversigt, så det bliver let for rådgivere og husejere at finde frem til dem. Pris Medlemmer af By og Land deltager i kursusdagen til en pris af 1.500kr Hvis man ikke ønsker at være medlem af By og Land koster deltagelsen i kursusdagen 2.000kr

Kontaktperson:
Anne Lindegaard, Center for Bygningsbevaring. Tlf. +45 20860758

Læs mere om Netværk for Bindingsværk her:

www.bygningsbevaring.dk / www.byogland.dk